Universitet 2018 – fira med oss

Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Aktiviteter & inspiration

krimonologi_examen04

Malmö universitets alumnverksamhet Alumni & Vänner handlar om att mötas, nätverka, inspirera, inspireras, utbyta erfarenheter och kunskaper.

Med jämna mellanrum anordnas träffar av olika slag för våra alumner i Sverige och utomlands. Det är ett sätt för oss att berätta om Malmö universitet idag för våra tidigare studenter - våra bästa ambassadörer, och skapa en dialog om hur vi fortsatt kan förbättra och utveckla lärosätet med hjälp av dig och dina erfarenheter. 

Invigning och kajfest – nu firar vi Malmö universitet!

Fredag 31 augusti är det på dagen 20 år sedan Malmö högskola invigdes. Det är också dagen vi officiellt inviger Malmö universitet. Detta vill vi fira med dig!
Från klockan tre på eftermiddagen till efter att solen går ner firar vi Sveriges yngsta universitet. Det blir pompa och ståt, eftertanke och fest. Från ett akademiskt program som kittlar hjärnknölarna, till en kajfest med musik, utställningar och poängjakt arrangerad av våra studenter. Här bjuds på en pampig invigningsceremoni med mat, dryck och mingel som slutligen övergår i fest och dans.

Läs mer och anmäl dig här.

Dela med dig av ditt minne!

Som en del av universitetsinvigningen kommer vi att bygga en gemensam minnesbank. Det behöver inte vara det starkaste minnet, inte det viktigaste. Det kan vara en lustig mössa eller en plötslig insikt. Av alla minnen skapar vi en minnesbank som byggs på och växer allteftersom. När Malmö universitet i framtiden firar 40, 100 eller 360 år kan vi ta del av minnena från förr, från en annan tid och från andras liv. Minnesbanken kommer att visas som en installation i Niagara under invigningen och kajfesten den 31 augusti. Du som alumn ges nu möjlighet att bidra med ditt minne.

Bidra med ditt minne.

Se till att hålla dig uppdaterad genom att anmäla dig till Alumni & Vänners nyhetsbrev.

Senast uppdaterad av Anna Bogeskär Brandt