Universitet 2018 – fira med oss

Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Odontologiska fakulteten (OD) Tandvårdshögskolan

OD

På Odontologiska fakulteten (OD) - eller Tandvårdshögskolan - vid Malmö universitet utbildas tandhygienister, tandläkare och tandtekniker. Forskarutbildningen erbjuder doktorander möjlighet att delta i kvalificerad forskning under handledning av erfarna forskare. Här utbildas också framtidens specialisttandläkare. Tandvårdshögskolan är en av regionens största tandvårdskliniker med cirka 10 000 patienter varje år.

Alternativt urval vid Odontologiska fakulteten pausas

Alternativt urval till tandvårdsutbildningar pausas

Urvalet har sedan starten varit en integrerad del av den pedagogiska modell med problembaserat lärande som tillämpas vid Tandvårdshögskolan. Nu kommer en projektgrupp få i uppdrag att arbeta med att utveckla nya alternativa urvalsmetoder.

Mer om beslutet

#Käftis70 – Tandvårdshögskolan i Malmö fyller 70.

Tandvårdshögskolan fyller 70 år

Välkomna till en Kursdag i odontologisk evolution som riktar sig till alumner och odontologisk verksam personal i alla personalkategorier. På kvällen arrangeras en jubileumsfest för kursdeltagarna, tandvårdshögskolans personal och inbjudna gäster.

Mer om firandet

tandborste

Bli patient hos oss

Till oss kan alla - barn/ungdom, vuxna eller akutpatienter - söka sig och få en kvalificerad behandling vid vår studentklinik. Dessutom betalar du bara halva priset jämfört med ordinarie tandläkartaxa. För barn, ungdomar och unga vuxna upp till och med 21 år.
Välkommen som patient

Provtagning för tandvård

Provtagning för tandvård

Det kan vara nödvändigt med en mikrobiologisk undersökning för att finna orsak till sjukdom, resistens mot antibiotika samt för att kontrollera vattenkvalitén i er utrustning. Som tandläkare eller tandhygienist kan du beställa provtagning hos oss för en mängd olika mikrobiologiska undersökningar. 
Mer information och beställning 

Nyheter

Kalender

Senast uppdaterad av Johan Portland