Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

"Söket" och digitalt kommunikationsarbete

2019-03-05

DIGITALISERING. Att arbeta med kommunikation är en syssla som förändrats i grunden de senaste decennierna. De digitala möjligheterna är stora, men hindren likaså. Vems behov ska man ta hänsyn till när man bygger en webbplats? Och varför funkar "söket" ofta så dåligt?

Prenumerera: iTunes | Spotify

I det tredje avsnittet av podden I digitaliseringens framkant pratar Andreas Jacobsson med Ingrid Persson, kommunikationschef. Båda ingår i Utvecklingsrådet för digitalisering, en arbetsgrupp inom Digitaliseringsuppdraget.

Diskussionen kretsar bland annat kring Malmö universitets nya webbplats som just nu genomgår en stor förändring. Från fokus på organisation till något som är mer dynamiskt där vi inte längre behöver säga samma sak på många olika ställen. Andra ämnen som tas upp är bland annat studentrekrytering och forskningskommunikation.

I digitaliseringens framkant

Podcasten I digitaliseringens framkant kan du ta del av på malmouniversity.podbean.com. Du kan också prenumerera via Apple iTunes eller Spotify. Ljudfiler kan också lyssnas på direkt i Box.