Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Snart startar höstens träningspass

2019-08-19

FRISKVÅRD. Träningspassen på lunchrasten startar igen vecka 35, och nu kan du komma med önskemål på fler friskvårdsaktiviteter. Glöm inte heller att utnyttja friskvårdsersättningen, som i år har höjts till 2 500 kronor.

Nu är höstterminen här och träningspassen på lunchrasten drar åter igång. Liksom förra terminen kan du välja mellan cirkelträning, medelgympa, yoga och innebandy som leds av medarbetare från Idrottsvetenskap. Terminens pass startar vecka 35 och avslutas vecka 51, med undantag för röda dagar.

Mer om lunchträningen

Skicka in dina önskemål

För att få veta mer om vilka önskemål som finns framöver har arrangörerna gjort en kort enkät, som alla kan fylla i. Dina svar är värdefulla både om du tidigare har deltagit i träningspassen och om du av någon anledning inte har önskat eller haft möjlighet att vara med.

Här finns enkäten

Kom ihåg friskvårdsersättningen

Glöm inte heller att utnyttja din friskvårdsersättning. Från och med i år ersätts utlägg upp till 2 500 kronor för de flesta motions- och friskvårdsaktiviteter, till exempel gymkort, massage eller rökavvänjning. Du kan dock inte få ersättning för inköp av utrustning och redskap.

Om du är osäker på hur mycket ersättning du redan har fått under året kan du se det längst ner på ditt lönebesked, eller genom att logga in i Primula (Min sida/Personlig information). Om du inte har fått någon ersättning ännu saknas raden för friskvård.

Här hittar du mer om friskvårdsersättningen och hur du skickar in dina kvitton

Text: Janni Karlsson