Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Anmälan till promotions- och installationsceremonin är nu öppen

2018-09-21

AKADEMISK HÖGTID. Höstens högtidliga promotions- och installationsceremoni går av stapeln på Malmö Live den 19 oktober 2018. Alla studenter, alumner och medarbetare hälsas hjärtligt välkomna!

Ceremoni webbPromotions- och installationsceremonin är en fest för alla medarbetare och studenter på Malmö universitet. Under högtidliga och festliga former firar vi medarbetare som efter många års hårt arbete inom akademin förvärvat sin doktors- eller professorstitel vid Malmö universitet.

Program

Högtiden går av stapeln på Malmö Live den 19 oktober 2018, klockan 16.00-18.00. Ceremonin inleds med en procession, varpå de nya professorerna och doktorerna presenteras, och de tre insignierna – hatten, diplomet och ringen – överlämnas. Årets avhandling utses, the Stefan Bengtsson Award m.fl. priser delas ut. Dessutom bjuds det på musikalisk underhållning med Malmö universitets orkester och kör, solister och inbjudna artister.

Mingel med studenter och medarbetare

Från klockan 18:00 är alla anmälda gäster välkomna till ”Akademisk lounge” på Gäddan, ett stenkast från Malmö Live. Här bjuds det på ett glas mousserande vin och du får chans att gratulera de nyblivna doktorerna och professorerna. För att vara med på programmet behöver du anmäla dig senast den 12 oktober.

Vad: Malmö universitets promotions- och installationsceremoni
För vilka: alla medarbetare och studenter vid Malmö universitet samt inbjudna gäster
Var: Malmö Live och Niagara, Dag Hammarskjölds Torg 4 respektive Citadellsvägen 7 i Malmö
När: 19 oktober 2018, 16:00 -
Anmälan

När du kommer till Malmö Live den 19 oktober kvitterar du ut en biljett som ger dig tillträde både till ceremonin och Akademisk Lounge. Kom därför i god tid, gärna minst en kvart innan. För dig som inte ska vara med på scenen eller processionen finns ingen formell klädkod. Många brukar dock klä sig lite finare än till vardags.

Varmt välkomna!

Text: Sara Appelquist