Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Visitkort med nytt namn och profil

2017-01-18

MEDARBETARE. Uppgraderingen till universitetsstatus innebär inte bara att skyltarna på våra hus måste bytas ut. En mindre form av profilering, våra visitkort, behöver också ersättas. 

Särskilt vid möten med nya kontakter är visitkortet en tillgång som kan vara till stor hjälp. I vissa kulturer och sammanhang läggs det ytterst stor vikt vid att på rätt sätt utbyta visitkort med den man möter. Det är ett bra sätt att sprida medarbetarens namn och kontaktuppgifter men också en signal på högskolans profilering. Därför är det viktigt att informationen på visitkorten är korrekt och grafiskt enhetlig. Så fort namnet Malmö universitet och den nya logotypen är på plats bör visitkorten vi använder idag bytas ut.

För närvarande går det därför bra att göra en särskild beställning av 50 visitkort för den som inte behöver en full uppsättning på 200 fram till nästa årsskifte. Vänd dig till den här sidan för beställning av visitkort.

Tryckeriet som ombesörjer produktion och leverans av våra visitkort kommer stå redo att förbereda leverans inför namnbytet genom att börja ta beställningarna under hösten 2017. Mer information om det följer i nyhetsbrev efter sommaren. 

Text: Johan Portland