Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Universitet 2018 – nu börjar vi fira tillsammans!

2017-10-19

Årshögtiden är startskottet för firandet av våra 20 år som högskola och upptakten till vårt första år som Malmö universitet. Nu lanserar vi en eventsajt och Facebook-sida för att synliggöra våra evenemang från Årshögtiden och under 2018.

Skärmavbild eventsajt mau2018

 

Eventsajten www.mau2018.se är en evenemangkalender där vi samlar alla aktiviteter som vi gör under perioden för vårt firande. För närvarande hittar ni evenemang som äger rum fram till årsskiftet. Allt eftersom aktiviteter är klara för publicering fylls kalendern och sajten på.

– Genom projektet Universitet 2018 vill vi stärka bilden av Malmö universitets bredd och kvalitet inom forskning och utbildning. Med firandet hoppas vi kunna synliggöra vår verksamhet och dela kunskap men också öppna upp universitetet för fler, säger Karolina Rosenqvist, projektledare för Universitet 2018.

Facebook-sidan för universitetsfirandet kommer vi att lyfta fram och tipsa om våra evenemang.

Invigning med stor folkfest i slutet av augusti
Även om vi blir universitet 1 januari 2018 sker den officiella invigningen den 31 augusti 2018, på årsdagen då Malmö högskola invigdes. Boka redan nu in den dagen i era kalendrar. Då firar vi universitetsblivandet med en stor folkfest!

Text: Lotta Orban