Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Samtal om vårt universitet

2017-08-25

VÄGEN TILL UNIVERSITET. I höst bjuder rektor Kerstin Tham in alla medarbetare till en samtalsserie om vårt blivande universitet. Samtalen anordnas i Gäddans Café ”Vindstilla” och blir förhoppningsvis en spännande mötesplats för många kollegor.

Under en timme kommer vi att kunna diskutera vår väg till universitetsstatus, dels genom det samtal som sker på scen tillsammans med rektor, men även mingel kommer att ske både före och efter samtalen med den inbjudna panelen. Många intressanta teman finns och under det här första samtalet kommer bland annat digitalisering av akademin att diskuteras med vår nya dekan Andreas Jacobsson.

Det första samtalet sker måndag 11 september och börjar kl. 13:10 och beräknas pågå i 40 minuter, därefter finns det möjlighet att stanna kvar för mingel med rektor och de övriga i panelen samt följa med på en guidad visning av Gäddans nya utbildningslokaler. Kaffe och fika serveras redan kvart i ett för den som så önskar.

Då caféet gärna vill veta hur många som önskar fika så ber vi er att anmäla er till samtalet via denna länk.

Tidsschema:

12:45 Fika och kaffe

13:10 Samtalet börjar på scen

13:50 Avrundning och mingel

14:15 Rundvandring i Gäddans nya lokaler 

För den som inte kan närvara men ändå vill höra samtalet så erbjuds livesändning samt möjlighet att se programmet efteråt.  

Text: Mathias Persson