Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Nyfiken på Canvas?

2017-11-16

Den som är nyfiken på hur arbetet med Canvas och Itslearning går är välkomna till någon av de tre informationsmötena som kommer att hållas i månadsskiftet november/december.

Projektledaren Björn Lundgren har bråda dagar, mycket arbete är igång inom lärplattformsprojektet och många medarbetare frågar om projektet. Därför kommer han, och en del av projektgruppen, hålla några informationsmöten där frågor och svar kan hanteras. Första mötet äger rum på OD, sedan blir det Gäddan och slutligen i Orkanen.

– Under mötet kommer vi att ta upp frågor kring tidsplan, pilotkurser och övergång från nuvarande Itslearning till nya Canvas. Den som vill se en kort demonstration av Canvas kommer också få den möjligheten, säger Björn.

 Alla som vill diskutera lärplattformar men inte har möjlighet att komma till informationsmötena får gärna skriva frågor och kommentera i projektets Yammer-kanal som nås via denna länk (OBS eventuellt behöver du logga in med din e-postadress och ditt vanliga lösenord). 

– Vi försöker svara så snabbt som möjligt på Yammer, om någon även önskar att jag kommer till ett APT eller annat möte för att informera kan man alltid bjuda in mig, det är viktigt att vi får in alla frågor så tidigt som möjligt i projektgruppen för att kunna genomföra projektet så bra som möjligt, avslutar Björn.

Datum för informationsträffarna är:

27 Nov kl 15:00 – 16:00 OD (KL:5690)

30 Nov kl 09:00 – 10:00 Gäddan (Teaching Lab, 523)

01 Dec kl 09:00-10:00 Orkanen (Mediaverkstaden, C527)

Läs mer om projektet på denna sida

Text: Mathias Persson