Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Ny leverantör för all catering

2017-03-01

Malmö högskola har tecknat avtal med SOT mat & vin AB för catering, med start den 1 mars. Det nya avtalet innebär att all mat och dryck som ska levereras till exempelvis ett möte måste beställas från dem. Man kan fortfarande handla från andra restauranger om man äter på plats eller själv hämtar upp maten.

Avtalet omfattar mat och dryck som levereras

Med catering avses beställningar som ska levereras, i form av buffé, lunch, middag, sallader, enklare mingelmat, kylda drycker, kaffe och te, smörgåsar, kakor eller tårta.

Man kan fortfarande äta på restaurangerna i våra byggnader eller själv hämta upp mat

Mat som äts på restaurang eller hämtas av beställaren omfattas inte av det nya avtalet, utan man kan liksom tidigare till exempel gå till restaurangerna i våra byggnader eller själv hämta upp takeaway.

Arrangemang som innefattar alkohol

Cateringavtalet omfattar arrangemang där alkohol ska serveras i HS, Klerken, Amphitrite, Forskaren, Gäddan och Nereus, men inte i Orkanen och Niagara där beställningar görs från restaurangerna i respektive byggnad.

Därför har vi ett avtal för catering

Bakgrunden till det nya avtalet är att högskolans årliga kostnader för catering överstiger gränsen för vad som måste upphandlas. Upphandlingen genomfördes av upphandlingsenheten tillsammans med Facility Service och restauranger inbjöds komma med anbud.

Avtalet löper på ett år med möjlighet till förlängning. Det kommer att utvärderas löpande och beställare är välkomna att återkoppla sina erfarenheter till intendent för Facility Service, tilde.widerstrom-ahlstrom@mah.se

Beställningar som redan är gjorda

Beställningar som redan har gjorts för leverans efter den 1 mars påverkas inte av det nya avtalet, utan det gäller bara nya beställningar.

Här hittar du all information om hur du beställer catering, tillsammans med meny och prislista

Text: Janni Karlsson