Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Har du behov av skarpa uppdrag till kurser?

Malmö universitet får många förfrågningar från organisationer och företag som vill ta del av studenters kunskap och idéer. Vi stödjer din samverkan inom utbildningen och hjälper dig att hitta uppdragsgivare.

Malmö universitet får många förfrågningar från organisationer och företag som vill ta del av studenters kunskap och idéer (t.ex. i form av exjobb, projektuppdrag, skarpa case och praktik).

Gruppen för externa relationer och samverkan inom Universitetskansliet stödjer din samverkan inom utbildningen och hjälper dig att hitta uppdragsgivare!

Hur kan jag som kursansvarig få hjälp?

På universitetets sida för studentsamarbeten presenterar vi kurser som söker samarbetspartners. Om du vill presentera din kurs på denna sida fyller du i formuläret:

För dig som vill samarbeta med externa aktörer inom kurs

När du fyllt i formuläret bearbetar vi texten. Efter ditt slutliga godkännande publicerar vi kursbeskrivningen. Uppdragsgivare kan sedan anmäla intresse för samarbete inom kursen. Vi hjälper till att marknadsföra kursen för organisationer, företag och i regionala nätverk. Vi sammanställer de förfrågningar som kommer in och du väljer vem eller vilka partners du eventuellt vill gå vidare med.

Frågor?

Kontakta Anna Bogeskär Brandt på Universitetskansliet.

Patrik Berander”Jag har efterlyst nya uppdragsgivare på webbsidan till flera kurser under hösten och har fått napp från oväntade håll. Det har varit ett bra sätt att bredda mitt och studenternas nätverk.”

Patrik Berander, Universitetslektor i datavetenskap och kursansvarig för Innovationsprojekt