Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Sunet Survey - skapa webbenkäter och webbundersökningar

Med Sunet Survey kan personal och studenter på Malmö universitet kostnadsfritt skapa webbenkäter och webbundersökningar samt få sammanställning av resultatet. Resultatet kan även enkelt exporteras till Excel eller SPSS för vidare analys och behandling av insamlad data. Logga in med din datoridentitet så skapas ett konto direkt och du är redo att konstruera dina enkäter. 

Logga in här: sunet.artologik.net/mau/Admin

 

Stödmaterial och support

Manualer, användarguider och instruktionsfilmer

Manual och instruktionsfilmer finns i systemet, som beskriver hur du går tillväga för att skapa enkäter som kan användas både online och utskrivna på papper.

» Direktlänk till manualen för Sunet Survey (Artologik: Survey& Report)

Längst ned till vänster i systemets meny hittar du ”Hjälp”. Där finns en länk till den utförliga manualen, och tre mycket användbara instruktionsfilmer som hjälper dig med de olika stegen:

  • Enkätkonstruktion
  • Datainsamling
  • Skapa rapport

 

manual sunet survey

Hjälp-avsnitt direkt i systemet

Medan du arbetar med din enkät, finns även den blå knappen med ett vitt frågetecken på alltid tillgänglig längst upp till höger. Klickar du på denna, öppnas ett hjälpavsnitt om just den funktion du då befinner dig på.

Hjälp som inte täcks av manualen

Om du har frågor eller problem som du inte fått svar på i manualen eller via instruktionsfilmerna kan du i andra hand kontakta systemansvarig för Sunet survey på Malmö universitet. 

Länk till Magnus Lindqvist, systemansvarig för Sunet survey

Mer om Sunet Survey

Survey är ett molnbaserat enkätverktyg som är en vidareutveckling av Artologik Query & Report. Det är en tjänst från Sunet där varje lärosäte får ett utrymme i molnet för att skapa enkäter, kursutvärderingar eller andra typer av undersökningar. Varje lärosäte som är ansluten till denna tjänst kan erbjuda sina anställda och studenter att skapa obegränsat antal enkäter eller undersökningar. Du kan samarbeta med kollegor som också har tillgång till Sunet Survey (dvs. personalkonton, ej gäst- eller besökskonton)

Läs mer om Sunet

Läs mer om Artologik