Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Cirkelträning, gympa, yoga och innebandy

Cirkeltränings-, gympa- och yogapass hålls varje vecka lunchtid i Orkanens idrottshall. Passen är öppna för alla medarbetare och det kostar ingenting att delta, men du kan inte använda din arbetstid till träning. Du behöver inte anmäla dig i förväg till cirkelträning, gympa eller yoga. 

Passen lämpar sig både för nybörjare och för den som tränar regelbundet, och det finns möjlighet att duscha och byta om på plats. Alla pass leds av medarbetare från Idrottsvetenskap.

Cirkelträning på tisdagar klockan 12.15–13.00

På det här passet arbetar vi med kroppen som belastning eller med enkla redskap. Vi ska höja pulsen och träna kroppens olika delar.

Medelgympa på onsdagar klockan 12.15–13.00

Det här är ett klassiskt medelgympapass i grupp som passar för alla, det är inte inte fokus på koordination.

Yoga på torsdagar klockan 12.15–13.00

På det här passet blandas styrka och avslappning med inspiration från flera yogaformer. Det finns yogamattor att låna, men ta gärna med en egen om du har.

Innebandy på fredagar klockan 12.00–13.00

Sedan tidigare finns det även möjlighet att spela innebandy, även detta i Orkanens idrottshall. Till det här passet behöver du föranmäla dig. Kontakta Jesper Fundberg för att komma med på utskickslistan eller få veta mer.

Tyck till om träningspassen!

För att få veta mer om vilka önskemål som finns framöver har arrangörerna gjort en kort enkät, som alla kan fylla i. Dina svar är värdefulla både om du tidigare har deltagit i träningspassen och om du av någon anledning inte har önskat eller haft möjlighet att vara med.

Här finns enkäten

Vill du få uppdateringar och dela friskvårdsinspiration med andra?

Träningen har även en Yammer-grupp där uppdateringar publiceras, till exempel om ett pass ställs in eller byts ut. Där kan du även dela och diskutera tips och inspiration som har med friskvård att göra.