Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Cirkelträning, gympa, yoga och innebandy

Cirkeltränings-, gympa- och yogapass hålls varje vecka lunchtid i Orkanens idrottshall. Passen är öppna för alla medarbetare, det kostar ingenting att delta och du behöver inte anmäla dig i förväg till cirkelträning, gympa eller yoga.

Passen lämpar sig både för nybörjare och för den som tränar regelbundet, och det finns möjlighet att duscha och byta om på plats. Alla pass leds av medarbetare från Idrottsvetenskap.

Cirkelträning på tisdagar klockan 12.15–13.00

På det här passet arbetar vi med kroppen som belastning eller med enkla redskap. Vi ska höja pulsen och träna kroppens olika delar.

Medelgympa på onsdagar klockan 12.15–13.00

Det här är ett klassiskt medelgympapass i grupp som passar för alla, det är inte inte fokus på koordination.

Yoga på torsdagar klockan 12.15–13.00

På det här passet blandas styrka och avslappning med inspiration från flera yogaformer. Det finns yogamattor att låna, men ta gärna med en egen om du har.

Innebandy på fredagar klockan 12.00–13.00

Sedan tidigare finns det även möjlighet att spela innebandy, även detta i Orkanens idrottshall. Till det här passet behöver du föranmäla dig. Kontakta Jesper Fundberg för att komma med på utskickslistan eller få veta mer.

Vill du få uppdateringar och dela friskvårdsinspiration med andra?

Träningen har även en Yammer-grupp där uppdateringar publiceras, till exempel om ett pass ställs in eller byts ut. Där kan du även dela och diskutera tips och inspiration som har med friskvård att göra.