Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

FUTURUM INNOVATION

Futurumkliniken

Futurum Innovation är testbädden där tandvårdens aktörer träffas för att utveckla, pröva, utvärdera och förbättra framtidens tandvårdsklinik. Här kan behoven matchas mot teknologin och möta visionerna som banar väg för framtidens tandvård.

På ett och samma ställe finns både det senaste och det som ännu inte finns på marknaden. Tillgången till den senaste tekniken och framtidens visioner bidrar till att medverkande kan finna inspiration till att sätta samman den egna kliniken mot bakgrund av de allra senaste rönen.

Teknisk utrustning och hjälpmedel för diagnostik och olika behandlingar finns på plats och kan utvärderas i antingen traditionell uppställning eller i nya konstellationer i de utvärderings- och forskningsprojekt som genomförs på kliniken. Läs mer om Futurum Innovation.

Futurumkliniken_test

Testbädd

Enstaka utrustning, material eller metod kan testas över kortare eller längre tidsperioder vid Futurum Innovation. Läs mer om testbädden.

arbetsgrupp

Advisory board

Futurum Innovations referenspersoner representerar olika grupper inom tandvården och det omgivande samhället. Läs mer om Advisory board.

MedicalLaser Futurumkliniken

Samarbetspartners

Företag med innovativa metoder och/eller utrustning kan bli samarbetspartner med Futurum Innovation. Läs mer

Patient

Patient

Som patient på Futurum Innovation får du gärna höra av dig på telefon: +46 (0)40-665 85 06 och uppge din tandläkares namn. 

Senast uppdaterad av Johan Portland