Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Tjuvkik - kika in innan du börjar

Besök Tjuvkik

Få en mjukare start på studierna och bekanta dig med universitetet redan innan terminen startar. Under Tjuvkik får du titta in i de lokaler du ska plugga i, fixa praktiska saker, träffa personal, kåren och andra studenter. 
Tjuvkik är helt frivilligt och ersätter inte uppropet/introduktionsmötet på din utbildning. Om Tjuvkik krockar med aktiviteter på din kurs eller program så är det viktigt att prioritera mötena med din utbildning istället för Tjuvkik. 

Anmälan till Tjuvkik

Anmäl dig till Tjuvkik här senast 9 januari 2019

Tid och plats

Här nedan ser du vilka aktiviteter som ingår i Tjuvkik och vad som händer när. Du väljer själv vilken eller vilka aktiviteter du vill vara med på.

Att läsa på universitet – gemensam förmiddag för alla som är nya

Tid och plats: 15 januari kl. 10-12 i byggnaden Niagara, Nordenskiöldsgatan 1

Få veta mer om hur det fungerar att studera och begrepp som är bra att känna till. Träffa studenter som redan har läst några terminer. Få information och svar på dina frågor om praktiska saker som multikort, kurslitteratur och schema. Vi bjuder på fika!

Besök din fakultet/institution

Tid och plats: 15 januari kl. 13-14.30. Olika byggnader beroende på vad du ska studera.

Titta in i de lokaler du ska plugga i och träffa personal och studenter från din fakultet/institution. Vi bjuder på fika! Mer information om var just din fakultet/institution träffas får du per mejl efter den 9 januari.

Träffa kåren

Tid och plats: 15 januari kl. 17-19, Kårhuset, Bassängkajen 8

Studentkåren Malmö hälsar dig välkommen och bjuder på enkel mat (vegansk) och quiz i sina lokaler i Kårhuset, Bassängkajen 8. En chans att lära känna andra studenter och få veta mer om kårens olika verksamheter och evenemang.

Senast uppdaterad av Ida Rosqvist