Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Hitta din lärosal

I schemat står vilken lokal du ska ha undervisning i. Ofta är det en kombination av bokstäver och siffror som kan vara svår att förstå om man inte vet hur man ska tyda det. Här hittar du förklaringar på vilken undervisningssal som ligger var.

NI – Niagara

Nordenskiöldsgatan 1
Lärosalarna i Niagara har beteckningar som börjar på NI, till exempel NIB0204 där NI står för Niagara, den tredje bokstaven står för vilken del av huset salen finns i, de två första siffrorna är våningsnummer och de två sista numret på salen. 

OR – Orkanen

Nordenskiöldsgatan 10
Lärosalarna i Orkanen har beteckningar som börjar med OR, till exempel OR:D222, där OR står för Orkanen, den tredje bokstaven för vilken del av huset salen finns i, den första siffran är våning och de två sista siffrorna är numret på salen. 

G8 – Gäddan

Citadellsvägen 7
Lärosalarna i Gäddan har beteckningar som börjar på G8, till exempel G8:507, där G8 står för Gäddan, den första siffran är våning och de två sista siffrorna är numret på salen. 

AS – Hälsa och samhälle

Jan Waldenströms gata 25
Lärosalarna på Hälsa och samhälle har beteckningar som börjar på AS, till exempel AS:U407, där AS står för Hälsa och samhälle, den första siffran är våning och de två sista siffrorna är numret på salen. 

KL – Odontologiska fakulteten

Smedjegatan 16
Lärosalarna på Odontologiska fakulteten har beteckningar som börjar på KL, till exempel KL:3560, där KL står för huset, den första siffran är våning och de tre sista siffrorna är numret på salen. 

Kartor

Kartor över universitetets byggnader

Kartappen Mazemap 
(Du kan även ladda ner Mazemap i din app-affär)

Senast uppdaterad av Ida Rosqvist