Universitet 2018 – fira med oss

Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Schema och lärosalar

"JUST NU: Tyvärr har vi lite bekymmer med schemasöksidan pga högt söktryck just nu. om sidan inte visas så försök om en stund igen"  Mau 180903

 

Scheman publiceras fyra veckor före kursstart. Du kan söka efter schema för program eller för fristående kurser. 

Sök schema för kurs
Sök schema för program - När du söker upp schema för ett program dyker flera årskurser upp. Titta då på siffran i slutet av schemalänken så att det där står den termin du började studera på programmet (till exempel 17h). 

Tänk på att det inte är säkert att alla scheman är klara då du söker efter det. Återkom i så fall vid ett senare tillfälle. Scheman kan också komma att ändras under terminens gång så det är viktigt att du regelbundet uppdaterar det.

För dig som studerar på distans

Du som är ny distansstudent hittar mer information om utbildningsstart och var du hittar ditt schema i ditt välkomstmejl. 

Det pågår ett skifte mellan lärplattformarna Itslearning och Canvas på Malmö universitet. Du som läser en pågående distansutbildning hittar ditt schema i Itslearning, om du inte får besked om annat. För mer information kontakta kursansvarig eller kursadministratör.

Lägg in schemat i din telefon

Via iCal är det möjligt att få ditt schema direkt in i din kalender på datorn eller mobilen. Leta upp ditt schema och klicka på ”Hämta iCal fil” så laddas schemat ner automatiskt. Observera att om det görs schemaändringar så uppdateras inte det i din kalender. Undvik missförstånd genom att uppdatera iCal-filen då och då. 

Ladda ner app 

Ladda ner Kronox-appen där du hittar ditt schema och kan boka ett grupprum. Sök efter ”Kronox” i App store eller Google Play. Appen finns för både Iphone och Android, på svenska och på engelska. Kronox-appen är inte utvecklad av Malmö universitet.

Hitta din lärosal

I schemat står beteckningar för var du har din undervisning. Ofta är det en kombination med bokstäver och siffror.

Mer information om hur du hittar din lärosal 

Senast uppdaterad av Marie Palmnert