Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Bli studentambassadör

Tre Studentambassadörer

Extrajobba under din studietid

Är du en social person som tycker om att träffa nya människor? Då kan arbetet som studentambassadör vara något för dig.

Studentambassadörsjobbet är ett avlönat arbete som ofta handlar om att du ska representera din utbildning och Malmö universitet. Som studentambassadör kan du också få andra sorters uppdrag, både praktiska och administrativa.

Varje år deltar Malmö universitet på utbildningsmässor runt om i landet för att träffa gymnasieelever. Här har studentambassadören en viktig roll i att presentera sin egen men även hela universitetets utbildningar. Som studentambassadör brukar du också jobba vid olika event som den akademiska högtiden och öppet hus.

Du behöver ha läst en termin

En förutsättning för att du ska få arbeta som studentambassadör är att du läser en utbildning på Malmö universitet och att du har läst minst en termin på universitet.

Anmäl dig senast 7 februari

Anmäl ditt intresse för att bli studentambassadör i formuläret nedan senast den 7 februari. Du behöver också kunna vara med på utbildningen den 16 februari. 

Utbildning den 16 februari

Nästa utbildning är en heldag lördagen den 16 februari 2019. Den måste alla nya studentambassadörer gå för att kunna börja jobba. Under dagen får du lära dig mer om hur det fungerar att söka till universitet så att du är beredd att svara på frågor när du representerar lärosätet. Under utbildningen går vi också igenom vad som förväntas av dig som studentambassadör, din lön, vilka uppdrag som finns och hur det praktiskt fungerar vid resor. 

Frågor?

Välkommen att mejla till studentambassador@mau.se

Ansök om att bli studentambassadör


Senast uppdaterad av Ida Rosqvist