Universitet 2018 – fira med oss

Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Bli studentambassadör

Tre Studentambassadörer

Extrajobba under din studietid

Är du en social person som tycker om att träffa nya människor? Då kan arbetet som studentambassadör vara något för dig.

Studentambassadörsjobbet är ett avlönat arbete, som ofta handlar om att du ska marknadsföra din utbildning och Malmö universitet. Men som studentambassadör kan du få ta olika sorters uppdrag både praktiska och administrativa.

Varje år åker vi på utbildningsmässor runt om i landet där målgruppen främst är gymnasieelever. Här har studentambassadören en viktig roll i att presentera främst sin egen men även hela universitetets utbildningar. Som studentambassadör brukar du få jobba vid olika event som på Årshögtiden och Öppet hus.

Läst en termin

En förutsättning för att du ska få arbeta som studentambassadör är att du genomgår vår utbildning och att du läst minst en termin på universitet.

Utbildning den 3 mars

Nästa utbildning är den 3 mars ca kl 9-17. Den måste alla nya studentambassadörer gå för att kunna börja jobba. Under dagen får du lära dig mer om hur det fungerar att söka till universitet så att du är beredd att svara på frågor när du representerar lärosätet. Under utbildningen går vi också igenom vad som förväntas av dig som studentambassadör, din lön, vilka uppdrag finns och hur det praktiskt fungerar vid resor. 

Välkommen att mejla till studentambassador@mau.se.

Ansök om att bli studentambassadör


Senast uppdaterad av Ida Rosqvist