Universitet 2018 – fira med oss

Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Vandrarhem i Malmö

Här listas vandrarhem i Malmö för dig som är i akut behov av ett temporärt boende.

Map of youth hostels in Malmö

STF Vandrarhem Malmö city

Vandrarhemmet ligger mitt i city, nära Triangelns köpcentrum. Du kan välja på flerbäddsrum eller eget rum med privat toalett. Det finns gästdator att låna samt trådlöst nät för dig som har egen laptop.

Rut & Ragnar Vandrarhem

Rut & Ragnar ligger i centrala Malmö, nära mysiga Möllevången. Det finns 42 platser, uppdelade på enkelrum, dubbelrum, fyrbäddsrum samt en sovsal. Alla rum med en, två eller fyra sängar har tv. Gäster har även tillgång till ett kök och ett allrum med tv, samt trådlöst internet och tvättstuga.

Bosses Gästvåningar

Bosses ligger på Södra Förstadsgatan, nära till Södervärns busstation. Vandrarhemmet har 36 bäddar fördelat på 17 rum. Alla rummen är stora, fräscha, trivsamt möblerade och har egen TV. Det finns gemensamt allrum med TV och kök för självhushåll. Toaletter och duschar är gemensamma och ligger i korridorerna.

Rumsuthyrning Andrahem

Rumsuthyrning Andrahem är beläget i Åkarp mellan Malmö och Lund. Gångavstånd till buss/pågatåg som tar 7 min till Malmö och 5 min till Lund. Det finns 6 rum att hyra med gemensamt kök och gemensamma moderna toaletter. Tillgång till trädgård.

Bruksparkens Vandrarhem

Bruksparkens vandrarhem är ett modernt vandrarhem med hög standard beläget 1 mil söder om Malmö. Vandrarhemmet har 22 rum, varav 18 har egen toalett. Husdjur är inte tillåtna. Det finns tv-rum, stort modernt kök, grillplats i trädgården samt tillgång till en större konferenslokal.

Senast uppdaterad av Klara Nordström