Universitet 2018 – fira med oss

Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Alumnmiddag APP/IA/SPEL/SYS

Tid: 2018-05-25 19:00 -- 2018-05-25
Plats: Studentpuben, Bassängkajen 8
Målgrupp: Studenter, alumner och vänner

Examensmiddag-bild

För ett år sedan anordnades den första alumnimiddagen för programmen applikationsutveckling, informationsarkitekt, spelutveckling och systemutveckling. Det var mycket lyckad kväll med drygt 70 deltagare fördelat mellan studenter och alumner. Detta året hoppas vi att du vill vara med och etablera vår nya tradition! Vi vill därför bjuda in dig till en middagssittning den 25 maj och hoppas att just du kan delta!

Precis som förra året bjuder vi in dig och alla andra som varit tidigare studenter på APP/IA/SPEL/SYS tillsammans med de som tar examen från programmen i år. Vi ordnar mingel och middag. Ni tar med erfarenheter och nyfikenhet.

Tillsammans skapar vi en fantastisk kväll!

Klädkod: Udda kavaj

I anmälningsavgiften på 150 kr ingår mat och alkoholfri dryck. Bar med alkoholhaltiga drycker finns till studentvänliga priser. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Anmälningsavgiften kan betalas in antingen via Swish eller bankkonto.

O.S.A senast 18 maj!
Din anmälan bekräftas så snart du har betalat in anmälningsavgiften.

Varmt välkommen till årets alumnimiddag, oavsett om du bara vill ”catch up” med gamla kursare, utbyta erfarenheter eller träffa nya blivande kollegor!

Psst! Visste du att ordet ”alumn” kommer från latinets ”alumnus” som betyder lärjunge eller skyddsling? Numera kallar man de som tidigare studerat för alumner.

Anmäl dig här: www.mah.se/25maj

Anmäl dig även via Facebook och dela gärna med era alumnvänner för att sprida ordet om middagen.

Eventuella frågor kan ställas till Alumni & Vänner

Senast uppdaterad av Anna Bogeskär Brandt