Utskrift från Malmö universitets webbplats www.mah.se

Publicera i universitetets skriftserier

Vill du publicera dig i en publikationsserie eller tidskrift producerad vid Malmö universitet? Kontakta redaktören för aktuell publikation. 

Läs universitetets publikationsserier i MUEP

Tillstånd

Se först till att du har formellt tillstånd att ge ut publikationen vid Malmö universitet. Kontakta din fakultetsledning.

Skrivmallar

Om publikationen ges ut i existerande skriftserie används seriens grafiska mall. Annars används universitetets avhandlingsmall. Det går utmärkt att använda avhandlingsmallen även till texter som inte är avhandlingar. Mallen finns för Word och InDesign. Har du frågor om mallen eller önskar en genomgång hör av dig till Jacob AnderssonMaria Brandström eller Per Egevad.

Läs mer och ladda ner avhandlingsmall

Publikationen ska enligt universitetets oa-policy läggas upp i MUEP i pdf-format.

Produktion och tryckning

Tryck och distribution sköts efter upphandling av tryckeriet Holmbergs.
Processen beskrivs här  (Obs! Texten är formulerad som om det endast gällde avhandlingar, men gången är densamma för publikationsserier).

Distribution och försäljning

Vi har nu även möjlighet att framställa ebok (i epub-format, kostnad 3500 kr) samt distribuera publikationen (såväl tryckt som digital version) i bokhandeln. Om du vill ha din publikation till försäljning ange då att du vill ha titeln i Bokrondellen i det övrigt-fält som finns i offertformuläret. Ange också där om du skulle vilja ha den som e-bok. Priserna är exklusive moms.

Senast uppdaterad av Jacob Andersson