Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Jobba hos oss

jobba-hos-oss
Vår verksamhet

Malmö högskola är ett ungt lärosäte som bildades 1998. Med våra runt 24 000 studenter är Malmö högskola landets största högskola. Vår forskning har en flervetenskaplig prägel där olika discipliner förenar vetenskapliga områden, till exempel teknik med samhällsvetenskap. Malmö högskola profilerar sig också genom ett nära samarbete med det omgivande samhället. 

Engagerade medarbetare

För att kunna skapa ny kunskap med hög kvalitet och samhällsrelevans som bidrar till utveckling krävs engagerade medarbetare. På Malmö högskola arbetar omkring 1 800 medarbetare. Vår arbetsplats präglas av en informell kultur där medarbetare har stor frihet men också ett ansvar både för det egna arbetsområdet och för att vår verksamhet ska utvecklas i den riktning vi vill.

Sök lediga jobb

För att få rätt mix av medarbetare behöver vi kontinuerligt fylla på med ny kompetens. Kanske har du det vi just behöver! Här hittar du information om lediga anställningar, om vår arbetsplats och om hur du ansöker. Du kan också läsa intervjuer med några av våra medarbetare.

Senast uppdaterad av Evelina Lindén