Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Malmö högskola i sociala medier

Malmö högskola använder sociala medier för att nå vår omgivning där den finns. Här nedan listas de övergripande kanaler vi använder idag, men det finns fler. Våra medarbetare använder också forum och sidor i sociala medier som inte listas här.

För att Malmö högskolas varumärke ska vara tydligt även i sociala medier är det viktigt att alla konton håller en genomgående stil. I menyn hittar du dokument som hjälper dig som medarbetare att komma igång på rätt sätt. 

Facebook

På Facebook vänder vi oss mot innevarande studenter och de som är nyfikna på att studera på Malmö högskola. Genom sidorna berättar vi om studentprojekt och vår stödverksamhet, når ut med nyheter och marknadsför våra utbildningar. Här listas Facebooksidor som sköts av kommunikationsavdelningen och Studentcentrum. Det finns även många Facebookgrupper som har startat på initiativ av studenter eller lärare. 

Malmö högskola

Malmö University

Karriärservice/Career Services

Studera utomlands

Exchange Student at Malmö University

Twitter

Malmö högskolas Twitterkonton vänder sig till de som är intresserade av högskolans nyheter, debattinlägg och arrangemang. 

@malmohogskola

@malmouniversity

Bloggar

Många av Malmö högskolas anställda bloggar. Här har vi samlat våra egna skribenter; rektorer, professorer, forskare och andra anställdas bloggar.

Funderar du själv på att börja blogga? Läs om hur du startar en blogg.

Instagram

På Instagram delas bilder från högskolan och Malmö. Det är främst studenter som sköter högskolans konto.

Instagramkontot @malmostudent

YouTube

På YouTube finns filmer om hur det är att studera på Malmö högskola, studentprojekt, samverkansprojekt samt vissa föreläsningar som En akademisk kvart.

Malmö högskolas svenska kanal på YouTube

Malmö högskolas internationella kanal på YouTube

Vimeo

På Vimeo finns filmade föreläsningar och webbsända möten. 

Malmö högskolas kanal på Vimeo