Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Urban Träffpunkt den 17 mars 2016

Urban Träffpunkt

Den 17 mars 2016 kl 13:30 – 16:00, Niagara, Nordenskiöldsgatan 1, Malmö

Välkommen till Urban Träffpunkt på Malmö högskola där vi möts, utbyter erfarenheter, idéer och skapar kontakter för framtiden! Missa inte chansen att vara med vid premiären av vår gemensamma arbetsmarknadsdag, där vi vill träffa dig och du får tillfälle att möta studenter, lärare och forskare på Institutionen för Urbana studier, från utbildningsprogrammen:

  • Arkitektur, visualisering och kommunikation
  • Miljövetarprogrammet – människa, miljö, samhälle
  • Ledarskap och organisation
  • Stadsbyggnad, stadsutveckling och planering
  • Transport management

Våra övriga två program Fastighetsföretagande och Fastighetsförmedling är också på plats i Niagara under dagen (främst f.m.), på våningarna ovanför oss, med sin arbetsmarknadsdag Bokorridoren.

Urban Träffpunkt går av stapeln i Malmö högskolas nya hus Niagara. Vi möter upp er vid entrén och huserar därefter på våning 3. Det blir en rad happenings då vi visar upp projekt, modeller och arbeten, men det blir också mingel och spännande föreläsning med efterföljande panel-debatt. Dagen avrundas med after-work mellan kl 16:00 – 19:00.

Du kan komma som du är, för att lyssna, skapa kontakter och lära mer om våra utbildningar, men du kan även välja att ha en egen ståplats och att, med ett barbord som stöd, visa upp din verksamhet. Du kan ta med roll-up, skylt, broschyrer, eller annat (behändigt) material. I så fall är det extra värdefullt om du kommer tillsammans med några kollegor, så att ni även kan gå runt och ta del av allt spännande som händer!

Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på kaffe och kaka.

Varmt välkommen till Urban Träffpunkt – tillsammans för en hållbar utveckling

Urban Träffpunkt arrangeras av studenter och medarbetare på Institutionen för urbana studier, Malmö högskola

Läs mer och se bilder från eventet

Senast uppdaterad av Filippa Törnwall