Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

MoveON-ansökan

Klicka här för att komma till ansökan - logga in med din datoridentitet 

 

Läs igenom informationen nedan innan du påbörjar din ansökan.

Öppna online-ansökan genom länken ovan. Du loggar in med den datoridentitet du använder på Malmö högskola. Fyll sedan i alla nödvändiga uppgifter - notera att samtliga fält som är markerade med en ( * ) är obligatoriska. 

  • För närvarande fungerar ej Internet Explorer för ansökan. Använd istället t.ex. Firefox, Chrome eller Safari.
  • Du använder din datoridentitet som login. Om du glömt ditt användarnamn eller lösenord, kontakta Helpdesk
  • Du väljer dina 1-5 (GPS-studenter max 4) val under fliken 'Preferred Exchange'. Vänligen notera att du endast kan ansöka om platser som är angivna på utlysningen för din fakultet/institution.
  • Du fyller i en "Study Plan" för varje val av universitet.
  • När du har fyllt i alla nödvändiga uppgifter, markera varje sida som komplett och spara din ansökan. Efter att alla sidor är kompletta och dokumenten uppladdade kan du klicka på "Submit" (sista sektionen). Nu är din ansökan färdig och har skickats till vår databas. Du kan inte längre göra ändringar i ansökan.
  • För att kunna skapa ett PDF-dokument av din ansökan måste datorn ha Adobe Acrobat Reader installerat för att öppna PDF-dokumentet. Om du inte kan skriva ut PDF-filen direkt, kan du välja att spara filen på din dator eller på ett USB-minne.
  • Skriv ut ansökan och skriv under (under sektionen Disclaimer). Bifoga bilagorna och kopiera sedan alla dokument i det antal exemplar som står i din uttlysning. Lämna in enligt instruktionerna i utlysningen.

Har du frågor om MoveON-ansökan? Kontakta titti.kjellander@mah.se, MoveON-ansvarig på International Office.

Har du sekretesskydd? Kontakta Titti Kjellander för hjälp.

Senast uppdaterad av Titti Kjellander