Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Vill du utveckla en idé?

Är du student och intresserad av innovation och entreprenörskap och bär på en idé som du vill förverkliga? I så fall har Malmö högskola mycket att erbjuda dig. Utbildningar, tävlingar och mötesplatser där du träffar entreprenörer som själv har startat och drivit företag är bara några exempel. 

Sveriges mötesplats för social innovation 14-15 nov 

Social Innovation Summit samlar entreprenörer, förändringsagenter, investerare, innovatörer, politiker och beslutfattare från alla samhällssektorer för att tillsammans skapa nya lösningar på stora samhällsutmaningar. Årets tema är Creating value.

Mötesplats Social Innovation (MSI) vid Malmö högskola står bakom Social Innovation Summit – en av Nordens största årliga mötesplatser för social innovation. Läs mer årets Social Innovation Summit och köp biljetter här.

Storm - ett nav där vi får idéer att lyfta

mind blow

Dagens och morgondagens utmaningar kräver att vi tänker nytt, och tillsammans. Då kan det behövas en krock, ett udda möte och en öppen miljö som tillåter det att hända. Därför har Malmö högskola skapat Storm, en kreativ och inkluderande mötesplats för studenter och medarbetare från hela Malmö högskola.

Läs mer om Storm här

Kan din idé bli till ett företag?

En bra början på vägen mot eget företag är att gå på Starta företag-dagen. Dagen består av föreläsningar om att starta eget företag och du har också chansen och ställa frågor till representanter från sju myndigheter. Du får också möjlighet att träffa lokala rådgivare som kan hjälpa dig vidare i ditt företagande.

verksamt.se logo

Anmäl dig till höstens träff i Malmö 22/11

Jobba heltid med din affärsidé sommaren 2018

Leapfrogs ger dig som är student 27 000 kr för heltidsarbete på din idé under juni-augusti. Utöver finansiellt stöd erbjuds du hjälp med affärsutveckling, workshops i bland annat säljpitchning och tillgång till ett stort nätverk av likasinnade.

Allt om Leapfrogs hittar du här

Senast uppdaterad av Jeanette Persson