Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Doktorand-workshop 17 oktober

This page in English

Dagen före FEKIS-konferensen bjuder Malmö högskola in doktorander inom företagsekonomi och relaterade ämnen till en gemensam diskussion om forskning inom företagsekonomi. I workshopformat tittar vi närmare på företagsekonomiska forskningsfrågor samt metoder och utmaningar som vi arbetar med inom vår egen forskning. Workshopen är kostnadsfri och ges på engelska eller svenska beroende på gruppens sammansättning.

Alla doktorander – även du som just har påbörjat din forskarutbildning – är varmt välkomna att delta. Det går också bra att vara med även om du inte deltar i FEKIS-konferensen den 18-19 oktober. 

Program 17 oktober


10.15-10.30 - Registrering och kaffe

10.30-12.00 - Workshop 1

12.00-13.00 - Lunch

13.15-15.00 - Workshop 2

Från 17.00 - Mingel med (andra) FEKIS-deltagare i Malmö Live Livingroom Bar

Plats: Sal G8:507, Gäddan, Citadellsvägen 7


Anmäl dig senast 30 september
Maila till fekis2017@mah.se med ämnesraden: DOKTORANDWORKSHOP ANMÄLAN. Skicka med namn, institution, lärosäte och ange om du har en session planerad under konferensen eller inte. Ange också om du har önskemål gällande mat. Sista anmälningsdag är den 30 september. Antalet platser är begränsat.

Förbered dig genom att göra en pp-presentation

Efter att du har fått bekräftelse på din anmälan ska du förbereda en power-point-presentation, på engelska, med max 8 sidor:

  • Första sidan: Namn, institution, lärosäte, övergripande intressen inom FEK 
  • 2 sidor om ditt ämne och eventuellt forskningsgap
  • 2 sidor om metod eller sätt att undersöka ämnet
  • 1 sida om utmaningar
  • 1 sida om dig och dig som doktorand
  • 1 extra valfri sida där du pekar på det som du tycker är väsentligt i fråga om ämne, metod, utmaningar eller dig själv i förhållande till FEK

Anpassa presentationen efter hur långt du har kommit inom forskarutbildningen.

Power-point-presentationen skickas till fekis2017@mah.se i ett mail med ämnesraden DOKTORANDWORKSHOP FÖRBEREDELSE senast den 10 oktober 2017. I fall du vill dela en vetenskaplig text som du har skrivit om ditt arbete kan du skicka med den, men det är inte ett krav.

Välkommen till FEKIS doktorand-workshop och Malmö högskola!

Senast uppdaterad av Camilla Lekebjer