Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Utställning #9

Oskar Persson

Oskar Persson 

Namn: Oskar Persson

Område: KME, Lärarutbildningen

Mina verk skulle jag beskriva så här: Jag skulle beskriva det som, i grund och botten, landskapsmåleri, oftast med blick utöver staden. Det har dock hänt något, saker och ting har blivit stela, kantiga, orörliga, och blandats ut. ibland till den grad att allt blir abstrakt. Hus förlorar sina egenskaper, kvar står kuber och pyramider. Vattnet är oftast närvarande, speciellt havet. Det är min dokumentation av livet jag lever, i staden jag lever i.
www.oskarpersson.blogspot.com

Min e-postadress är: oskarpersson@yahoo.com


Yulita Shutova

Tibet2

tibet1

 

Namn: Yulia Shutova

Område: Master programme in European Studies

Mina verk skulle jag beskriva så här: Photo diary from Tibet

Min e-postadress är: yuia.shutova@gmail.com


Maja Karlsson

maja2

maja1 

Namn: Maja Karlsson

Område: Naturvetenskapligt basår, Lärarutbildningen

Mina verk skulle jag beskriva så här: Jag gör en del porträtt där jag målar av fotografier men även en del abstrakt, på sistone har jag också börjat med en del tusch-teckningar.

Min e-postadress är: maja.k-sson@hotmail.com


 

Joanne Duarte Padilha

joanne2

joanne1 

Namn: Joanne Duarte Padilha

Område: Introduktionutbildningen block 1

Mina verk skulle jag beskriva så här: People and events that inspire me, feelings converted to colours and shapes then printed in canvas.

Min e-postadress är: joannepadilha@gmail.com


Dennis Bohman

dennis2

dennis1

Namn: Dennis Bohman

Område: K3, Fotografiska Bilden

Mina verk skulle jag beskriva så här: I min fotografi strävar jag efter att påverka seendet. Genom att ta extrema närbilder på vardagliga objekt på ett kreativt sätt vill jag skapa en något abstrakt bild där betraktaren kan fundera kring hur dessa bilder är tagna. Alla dessa bilder är tagna med minst 1x verklig förstoring. Färg är en viktig del i min fotografi, då jag tycker att en färggladare värld är något att sträva efter.

Min e-postadress är: dennis.bohman@gmail.com


Cecilia Schubert

   
Blomma

blomma2

Namn: Cecilia Schubert

Område: Communication for Development 

Mina verk skulle jag beskriva så här: Oftast fotograferar jag djur och natur och försöker hålla det rent och enkelt. Jag försöker fånga naturens innersta väsen med hjälp av ljus och rörelse. Utan ljus fungerar inte en bild och det är ljuset som ger bilden mening många gånger, och gör den exceptionell. Blommor och växter är mitt favoritmotiv och jag gillar att hitta nya färger, former och sätt att fånga dess skönhet på. Naturen kan vara svår att göra intressant på bild och det krävs kreativitet för att få ett landskap eller växter att komma till liv på en bild, framförallt på ett nytt sätt. 

Min e-postadress är: cecilia_schubert@hotmail.com


 
Senast uppdaterad av Lotti Dorthé