Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Utställning #5

Lila streck
Lila vstreck
Lila vstreck
Lila vstreck

logga-liten

 
Studenternas galleri #5
Vernissage 10 november 2009 

Lila hstreck
Lila hstreck
Lila hstreck

Lila nstreck

 

 

pernilla

Namn: Pernilla Pedersen
Område: Bild och visuellt lärande
Mina verk skulle jag beskriva så här: Jag målar
i egen blandteknik och mina motiv är färgstarka
med inslag av guld. Motiven är just nu blommor
och natur. Jag tillverkar även konstföremål i glas
och rakubränd keramik.

 Om ni vill kontakta mig, är min epostadress konsteriet@spray.se  


 

ida

Namn: Ida Svendsen
Område: Freds och konflikt -vetenskap
Mina verk skulle jag beskriva så här: Jag bodde i Brasilia, huvudstaden i Brasilien under ett år. Bilderna är tagna med en film som jag har vänt så att baksidan på filmen har tagit emot ljuset. På detta sätt blir filmen gul/röd (redscale). Jag försöker att få fram lite av det slitna Brasilien, samtidigt som det är vackert. Några av bilderna är tagna i huvudstaden Brasilia, och några i en liten förort som heter Sobradinho.

Min epostadress är ida_valentine89@hotmail.com

 


helga

Namn: Helga Ásgeirsdóttir
Område: Socionomprogrammet/verksamhetsutveckling
Mina verk skulle jag beskriva så här:  

Mina verk är bilder som kommer upp när jag minst anar det, ett mönster, ett flöde som lurar i sinnet tills det får bli visuellt. Det finns ingen bakomliggande tanke eller förklaring till frågan vad eller varför. Utan bara ett behov av att få göra vissa rörelser med penseln och synliggöra något som väckt mitt eget intresse, ofta enkelt och avskalat bestående av oregelbundna upprepningar.

Min epostadress är helga_asgeirs@hotmail.com


 

johan

Namn: Johan Sköld
Område: Lärarutbildning läser sidoämnet so
Mina verk skulle jag beskriva så här: Början på något litet, men dock en början. Jag har använt mig av en teknik där jag har låtit akrylfärgen torka för att sedan måla fast de torkade färgbitarna på mitt motiv. En torkad akrylbit kan innehålla många olika färger och vara i fantastiska mönster. Om man tittar noga så kan man se att jag har gått väldigt systematiskt fram när jag har målat stolen och tavlan "ett kors". Jag började måla för två år sedan då jag träffade min granne som är konstnär. Han fick mig att börja måla och komma i kontakt med min kreativa ådra. Min grannes verk har inspirerat mig och varit lite av förebilder.

Min epostadress är solstolcool@hotmail.com   


bonnie

Namn: Bonnie Noun
Område: K3 "Den fotografiska bilden"
Mina verk skulle jag beskriva så här: Vad betyder ordet dröm för dig? För mig är det en känsla, något som man vill uppfylla och som hjärtat brinner för. Mina porträtt föreställer människor i deras olika drömfaser. De som har en dröm som de vill uppnå, de som är på god väg att uppnå sin dröm eller de som har uppnått sin dröm.

 Min epostadress är: bonnienoun@hotmail.com   

 


Senast uppdaterad av Lotti Dorthé