Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Studenternas galleri #4

Lila streck
Lila vstreck
Lila vstreck
Lila vstreck

logga-liten

 
Studenternas galleri #4
Vernissage 11 mars 2009

Lila hstreck
Lila hstreck
Lila hstreck

Lila nstreck

  

           Hannas 1  Hannas 2

Namn: Hanna Asp
Område: Globala politiska studier
Mina verk skulle jag beskriva såhär:  Trevliga byggnader, vyer och platser som har dykt upp i min hemmamiljö eller under kortare resor. Varje bild har sin egna lilla historia.  

Om ni vill kontakta mig, är min epostadress hannaasp@hotmail.com.


 

         Ett hopp  Just

Namn: Sharif Shawky
Område: Urbana studier, SSP.
Mina verk skulle jag beskriva så här: Verken bygger på olika teman, såsom det urbana mötets påverkan på individen, utsatthet, exploatering, förtryck, samhällets inbyggda krav. Varje verk får stå för sig själv och är på ett eller annat sätt ett vittne om den mänskliga aktiviteten och påverkan på såväl jord som individer emellan. Samtliga verk är videoverk. 

Kontakta mig på sharifshawky@hotmail.com, om ni vill nå mig. Verken går även att se på www.sharifshawky.com.  

 


 

 

    Resozed a view from pp    Resized kallbad       

Namn: Ryuei Sasaki
Område: Urbana studier
Lite om mig själv: Jag är en ny student från Japan här på högskolan som börjat studera miljövetenskap från januari. Jag har alltid gillat att syssla med konst men aldrig haft någon utställning förr. Så jag tänkte, nu antar jag en utmaning för att försöka få en chans att uttrycka mig och få andra inspireras!
Mina verk skulle jag beskriva såhär: Ett verk som består av en rad av osammanhängande landskaps bilder som är tagna och redigerade av mig och som ska kompletteras med åskådarnas interaktion. Bilderna kan ge olika känslor och tankar till betraktaren. Det kan bli nostalgi, glädje, sorg, rädsla, känslor av olika dofter, tankar om gamla tider, nu eller framtiden osv. Tomma papper ska finnas kring samtliga bilderna så att åskådaren ska kunna beskriva sina intryck av bilderna, inspirationer de fått, titlar de tycker passar bra, små berättelser om bilder, något annat de vill skriva eller rita på papperna.  Syftet är att skapa ett interaktivt verk som under föreställningstiden jämt utvecklas och förändras med fantasier av åskådarna för att ge och få nya idéer och inspirationer. 

Min epostadress är sasabo@s4.dion.ne.jp.

 


 

        Xiao1    Xiaoji2

Name: Xiaoji Zhou
I study at this faculty: IMER
I would describe my works of art like this:  Eastern style with sensitive and emotional lines and colors.

 

My e-mail is: yoyoxj@hotmail.com or z_xiaoji@yahoo.com

 

 


         Milla R1   Milla R2      

Namn: Milla Randjelovic
Område: K3/ kultur och medier/medier och kommunikation/ fjärde terminen/representationskursen
Mina verk skulle jag beskriva så här: Mitt verk baseras mycket på Minnet och hur vi använder oss av kameran för att inte glömma. Jag har använt mig av min egen omgivning och baserat mitt projekt i hur jag använder bilden som objekt för att förvara minnen. Rädslan i att glömma. Jag har valt att blanda färg och svartvitt pga av frågan. I vilken färg minns vi och drömmer vi i?

 Om ni vill nå mig, är min e-postadress milla.randel@bredband.net.  

 


 

 

Senast uppdaterad av Lotti Dorthé