Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Personaldagar

Anmälan till bibliotekets personaldagar den 8-9 februari 2016

Malmö högskolas bibliotekspersonal samlas för en lunch-till-lunch-konferens med övernattning (i enkelrum) på Stiftsgården Åkersberg i Höör. OBS! Det är gemensam resa till Åkersberg måndagen den 8/2 från Orkanen, med buss som avgår kl 11. För dig som tar dig till Åkersberg på annat sätt finns reseinformation på stiftsgårdens webbplats.

Exakta tider för programmet meddelas senare, men upplägget i stort är såhär:

Personaldagarna inleds med lunch kl 12:00 den 8/2, sedan ingår fika, trerättersmiddag på kvällen, frukost och lunch den 9/2. Efer avslutande lunch kl 12:00 den 9/2 åker vi gemensamt tillbaka till Malmö med hyrd buss. Vi siktar på att vara tillbaka på Orkanen innan kl 14:00.

Tema för eftermiddagen den 8/2 är coachande förhållningssätt med konsulterna Maria Polhage och Per Lundberg, se deras hemsida Polhage & Lundberg.

Tema dag 2 är omvärldsanalys med Charlotte Håkansson från SLU med två syften: Dels att jobba med metod för omvärldsanalys, dels att lägga grunden för bibliotekets treåriga strategiska utvecklingsplan för 2017-2019.

För anmälan, fyll i formuläret här nedan och ange ifall det är någon del av konferensen du inte kan vara med på, t ex inte vara med på middagen den 8/2 och/eller övernatta. Vid eventuellt förhinder att vara med på hela konferensen fyller du inte i formuläret utan meddelar det till Gunilla. Sista anmälningsdag är fredagen den 18/12!

Väl mött på Åkersberg!

Namn:
Jag kommer inte att vara med på följande del av konferensen:
Jag vill åka med bussen tillbaka till Malmö efter lunch den 9/2:


Mat och fika ingår, ange om du har särskilda behov:
 

Senast uppdaterad av Ewa Stenberg