Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Kick-off

Presentation KICK-OFF 4 May 2017

 

Varje termin ordnar International Office en obligatorisk Kick-off för blivande utbytesstudenter. Där får du viktig information som underlättar vid förberedelsen och planeringen av din utlandstermin.

Kick-offen är obligatorisk för alla studenter som ska åka på utbyte!

Om du har blivit nominerad för utbytesstudier blir du kallad till den obligatoriska Kick-offen via epost. När du har fått detta mejl, registrera ditt deltagande online genom att fylla i ansökningsblanketten som du hittar i kolumnen till höger.

Om du har några frågor om Kick-offen, vänligen kontakta internationaloffice@mah.se    

  • Målgrupp: Utresande utbytesstudenter höstterminen 2017

  • Datum: 4 maj, 2017

  • Plats: Orkanen, sal D138

  • Tid: 14.00-18.00 

    Vänligen notera att den första timmen fokuserar på studiestöd från CSN och kommer att presenteras på svenska. Är du inte intresserad av att ta del av denna information, räcker det med att du anländer kl 15:00.

  • Sista anmälningsdag: 27 april, 2017

Innehåll:

Kick-offen består av praktisk information om förberedelser, vad som gäller under ditt utbyte, försäkring, tillgodoräknande av dina studier, hälsa, kulturmöten med mera. Vi bjuder på fika och du får tillfälle att träffa andra studenter som också ska åka iväg på utbytesstudier.

Även om du vid tillfället inte skulle ha fått den slutliga antagningen till ditt värduniversitet, är detta tillfälle en obligatorisk del av förberedelserna inför din kommande utbytestermin. 

Deltagande är obligatoriskt. Om du har giltiga förhinder, meddela oss så att du kan få information om hur du kan ta del av innehållet på bästa sätt ändå.

Senast uppdaterad av Kajsa Werlestål Khanye