Utskrift från Malmö högskolas webbplats www.mah.se

Bli studentambassadör

Studentambassadörer på Öppet hus

Extrajobba för högskolan

Är du en social person som gillar att träffa nya människor? Då kan arbetet som studentambassadör vara något för dig. Att vara studentambassadör är ett roligt och givande sätt att inspirera andra att börja studera vid Malmö högskola.

Varje år deltar Malmö högskola på mässor runt om i landet och här har studentambassadören en viktig roll för att presentera våra utbildningar. Ibland finns det även uppdrag av mer administrativ karaktär.

För att passa i rollen som studentambassadör så ska du gilla att ta kontakt med andra och bör ha läst minst en termin på högskola eller universitet.

Utbildningsdag i september

Nya studentambassadörer måste först genomgå en utbildning. Oftast håller vi den på en helgdag i början av terminen. Du får lära dig mer om hur det fungerar att söka till högskola så att du ska vara beredd att besvara på frågor när du representerar lärosätet på högskolemässor. Under utbildningen går vi också igenom vad som förväntas av dig som studentambassadör, vilka uppdrag finns och hur det praktiskt fungerar vid resor. Vi går också igenom hur du får din ersättning.

Frågor?

Välkommen att mejla till studentambassador@mah.se.

Ansök om att bli studentambassadör


Senast uppdaterad av Maria Crona